Triabetes som fristående app

Alla är olika. Ta kontroll över din diabetes på ditt eget sätt.

Förutom att Triabetes kan föreskrivas av läkare är det också en fristående app som är tillgänglig via Apple App Store eller GooglePlay. Den finns som gratis-app och de som vill ha utökad funktionalitet samt fler tjänster kan uppgradera till Triabetes+.

 

En app är allt som behövs. Triabetes visar allt som är viktigt för dig, oavsett om du har typ 1, typ 2 eller annan form av diabetes. Den håller koll på ditt dagliga liv, plus att den kan ge dig bättre förståelse för din situation samt även ökad motivation.

 

 

Logga maten lätt

På startsidan finns dina favoriter, det du normalt brukar äta till frukost, lunch och middag, så att du kan logga hela måltider med ett klick. Du kan också skapa egna rätter eller välja från listor över vanliga livsmedel.

Se helheten

När du registrerar blodsockernivån får du omedelbar feedback. Detta kombinerat med överblicken över kolhydrater, blodsocker och insulin guidar dig genom din dag. Du kan se hur värdena ser ut efter mat och träning.

Är säker

Triabetes är en av få appar för diabetes som är CE märkt, ett bevis på att den uppfyller de strikta medicintekniska föreskrifter som regleras av EU.

Planera och följ upp din träning

I Triabetes finns många olika aktiviteter inlagda. Genom att ställa in ansträngningsnivå, tidslängd och frekvens kan du se hur många kalorier du har bränt och även mäta dina framsteg mot ditt viktmål.

Triabetes finns för både iPhone och Android

Triabetes+

Om du fått Triabetes-appen förskriven genom sköterska eller läkare genom deras TriabetesClinic får du automatiskt premiumversionen som heter Triabetes+ (full funktionalitet).

 

Om du använder Triabetes som en fristående app kan du få uppgradera till Triabetes+ och börja en prenumeration på tjänsten. Uppgradering till Triabetes+ innebär att du kan se data som är registrerade längre tillbaks än 14 dagar. Du kan få mycket mer kunskap om ditt liv för bara 20:75 kr per månad*.

Spara tid
  • Logga maten snabbare. Ett klick räcker för att registrera dina favoriter.
  • Gör en träningsplan. Triabetes kommer ihåg om du joggar två gånger i veckan och simmar på tisdagar så att du får påminnelser och också kan logga aktiviteten med ett klick.
Sätt mål
  • Ge dig själv något att sträva efter genom att sätta mål.
  • Sätt mål för blodsocker, motion och blodtryck
Hantera insulin och mediciner
  • Du kan logga alla insulin och mediciner du tar hela dagen.
  • Du kan se hur insulin-, kolhydrat- och blodsockernivåer samverkar.
  • Skapa din egen dosett och påminnelsetjänst för insulin och andra läkemedel.
Du kan se mer
  • Diagrammen ger dig ovärderliga insikter om du vill följa dina framsteg och se hur du lyckas hantera din diabetes.
  • Du kan gå på djupet och studera diagram längre tillbaka än 14 dagar, du kan se bakåt många månader. Varför inte visa dina data för din läkare?
  • Alla data finns alltid tillgängliga och säkerhetskopierade på din smartphone eller på denna webbplats.

Hur uppgraderar du?

Du kan uppgradera inne i appen. Tyvärr man kan inte längre prenumera på Triabetes+.

 

Du kan också logga in här.

65 kr

43 kr

per månad

(139 kr totalt)
spara 29%

 

29.83 kr

per månad

(179 kr totalt)
spara 54%

20.75 kr

per månad

(249 kr totalt)
spara 68%

Priserna gäller tills vidare.

 

*12 månaders prenumeration